Service & onderhoud

Uw auto betrouwbaar en bedrijfszeker

Een van de belangrijkste eisen aan een auto is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. Wij als garagist weten precies welk onderhoud/controles wij bij uw auto uit dienen te voeren.

Onderhoudsintervallen

De intervallen zijn de afgelopen jaren overigens wel steeds langer geworden. Vroeger was doorsmeren en olie verversen elke 10.000 km noodzakelijk. Tegenwoordig zijn intervallen van 30.000 km of langer geen uitzondering meer. Maar toch blijft regelmatig onderhoud altijd nodig.

Met uitzondering van onvoorziene reparaties is van al het benodigde onderhoud een redelijk goede inschatting te maken wanneer het nodig is en wat de kosten zullen zijn. Een accu gaat doorgaans zo'n 4 a 5 jaar mee, remblokken en banden voor meestal zo'n 50.000 km, remblokken achter halen wel het dubbele.

Een keer per jaar dient u auto APK gekeurd te worden. Het is aan te bevelen om dat te combineren met eventueel van toepassing zijnde onderhoudswerkzaamheden, waarbij de Algemene periodieke keuring geheel gratis zal zijn.

Haal en breng service

Bij ons kunt u gebruik maken van onze haal en breng service van uw voertuig. Deze service is bij ons geheel kostenloos en voor ons vanzelfsprekend.
Wanneer u gebruik wilt maken van deze service geef dit dan aan bij het maken van een telefonische of online afspraak.

Leenauto

Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kunt u indien gewenst gratis gebruik maken van onze leenauto service!

Pechhulp

Pech onderweg kan iedereen overkomen. Het is nooit prettig en komt altijd ongelegen.
Krijgt u met pech onderweg te maken, dan is het een prettig idee dat u zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen.

Bij ons bent u als klant verzekert van 24/7 pechhulp in geheel Nederland. Daarbij werken wij samen met de pechhulp service van de wegenwacht (ANWB)

Na het uitvoeren van onderhoud en na uitvoering van het (eventuele) reparatie-advies is pechhulp voor u als vaste klant geheel gratis!
Handig, zo helpen we u bij autopech zo snel mogelijk weer op weg!

Contactgegevens

Achterweg 28
4181 AE Waardenburg
Tel. 0418 - 651 814
B.g.g. 06 - 53326579
info@peugeotsport.nlReguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30

Dinsdag- & donderdagavond
18:30 - 20:30

Zaterdag
09:00 - 15:00