Airco Check & Service

Een airco die goed werkt zorgt voor een schone en frisse auto. Dat is wel zo prettig. Het is dan ook verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren. Op de verdamper van de airco kan groei van schinmmels en bacteriën ontstaan. En die veroorzaken een onfrisse geur, wat u vooral merkt bij het instappen. Ook kan dit leiden tot irritatie van ogen en luchtwegen. Het raam openen of het gebruik van een luchtverfrisser in de auto is dan jammer genoeg niet voldoende.

Een tekort aan koudemiddel kan er ook toe leiden dat uw airco minder goed koelt en langer aan moet staan. Hierdoor kan de compressor uiteindelijk oververhit raken en beschadigen.

Vandaar dat het verstandig is om uw airco regelmatig te laten controleren. Om zeker te weten dat deze goed werkt en blijft werken. Bovendien voorkomt u daarmee hoge reparatiekosten. U kunt voor de controle van uw airco vanzelfsprekend terecht bij Adriaan de Kock Auto's. Wij kennen uw airco als geen ander en wij weten precies waar we op moeten letten. Maak dus snel een keuze uit de drie mogelijkheden die wij aanbieden en maak een afspraak!

1. Airco Check voor € 14,95

Tijdens de Airco Check wordt gecontroleerd:
 • de kwaliteit van het interieurfilter;
 • de conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp;
 • de conditie van de condensor;
 • het functioneren van de airco in de auto.

  2. Airco Check & Fresh voor € 39,95

  Als de Airco Check, maar nu uitgebreid met het grondig reinigen van het hele systeem. Met de Airco Check & Fresh zorgt u dus voor een schone, frisse auto en dat is uiteraard beter voor uw gezondheid.

  3. Airco Servicebeurt voor € 95,-

  Een complete onderhoudsbeurt voor uw airco. Uw complete aircosysteem wordt doorgelicht en het koudemiddel wordt vervangen. Deze servicebeurt duurt ongeveer 1 uur. De prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

 • Contactgegevens

  Achterweg 28
  4181 AE Waardenburg
  Tel. 0418 - 651 814
  B.g.g. 06 - 53326579
  info@peugeotsport.nl  Reguliere openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:00 - 12:00
  13:00 - 17:30

  Dinsdag- & donderdagavond
  18:30 - 20:30

  Zaterdag
  09:00 - 15:00